Schrijf u nu in voor de bijeenkomst voor EPA adviseurs en VvE beheerders

Schrijf u nu in voor de bijeenkomst voor EPA adviseurs en VvE beheerders

24.01.2018

SKG-IKOB Certificatie en SKW Certificatie brengen opdrachtgevers en opdrachtnemers bij elkaar. Op 13 februari a.s. organiseren wij een bijeenkomst voor EPA-adviseurs en VvE beheerders op het kantoor aan de Poppenbouwing 56 te Geldermalsen. Het thema van deze middag is Verduurzaming binnen de VvE branche. De komende jaren zal er veel aandacht geschonken moeten worden aan verduurzaming van het vastgoed dat in beheer is bij VvE beheer kantoren.

Uiteraard hebben wij een aantal interessante gastsprekers gevonden die ons volledig gaan informeren over de mogelijkheden voor subsidies voor verduurzaming van projecten van VvE`s.

  • Dhr. Drs. M.T.J. van Horen (Teammanager Rijksdienst voor ondernemend Nederland) zal ons informeren over de mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie voor verduurzaming van VvE’s.

  • Dhr. S. Ringelberg (beleidsadviseur duurzaamheid) zal zijn ervaringen delen over verduurzaming van diverse projecten uit de gemeente Rotterdam. Tevens zal hij ingaan op de trends binnen verduurzaming en op de kansen en uitdagingen die ons de komende jaren te wachten staan.

  • Uiteraard krijgt u ook technische informatie van ons mee. Wij hebben een gevel isolatie bedrijf uitgenodigd om een demonstratie te geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van gevel na-isolatie. Hiervoor wordt de testwand in ons laboratorium gebruikt. Na deze demonstratie zullen wij u een korte rondleiding door ons laboratorium geven.

De deelname aan de bijeenkomst is gratis voor onze certificaathouders. De kosten voor deelname van niet certificaathouders zijn € 25,-/p.p. Indien u verhinderd bent kunt u zich tot 5 dagen voor aanvang kosteloos afmelden of een collega aanmelden. Bij onaangekondigde afwezigheid sturen wij u een factuur van € 25,-. Wij starten om 13.00 uur en verwachten rond 17.00 uur het programma afgerond te hebben. De agenda volgt als u zich ingeschreven heeft.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of u aanmelden voor de bijeenkomst?

Neemt u dan contact op met dhr. J. Bogaard j.bogaard@skw-certificatie.nl (VVE beheerders) of met dhr. A.A. van de Meeberg a.vandemeeberg@skgikob.nl (EPA-adviseurs). Geeft u a.u.b. duidelijk aan wie van uw organisatie komt en het aantal personen.


SKW CERTIFICATIE

T 088-2440123
skw@skw-certificatie.nl

Bezoekadres
Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen

Postadres
Postbus 202
4190 CE Geldermalsen

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn


SKG-IKOB CERTIFICATIE

Relaties